Geniet van de Tunesische gastronomie
استمتع فن الطبخ التونسي

Basis

Logies

Geniet van onze comfortabele studio’s, voorzien van een goed ingerichte keuken die u in staat stelt om zelf te koken. Met een taxi zijn de grootwarenhuizen in Kelibia makkelijk te bereiken, kruideniers treft u eveneens aan in Hammam Al Ghezzaz. Verse groenten en fruit kunt u op de markt kopen. Op zaterdag is er markt in Hammam Al Ghezzaz, op maandag in Kelibia.

 

Standaard

Logies en Ontbijt

Start de dag zonder zorgen en vul uw verblijf in onze aangename studio’s aan met een dagelijks ontbijt. Wij bieden 3 formules aan voor het ontbijt:

Express 
1 koffie of thee of warme chocolademelk, plus 1 koffiekoek (4 euro)

Classical
1 koffie of thee of chocolademelk, 1 Frans brood, confituur, choco (6 euro)

Classical XL
Vers fruitsap, kannetje koffie/thee/chocolade, 1 Frans brood, 1 koffiekoek, vers fuit, eitje, confituur, choco (10 euro).

Het ontbijt zal ’s ochtends geleverd worden op een uur naar wens tussen 07.00u en 11.oou.

Luxe

Logies en Diner

Profiteer ten volle van uw verblijf en laat u onderdompelen in de heerlijke Tunesische gastronomie.
Wilt u zoveel mogelijk genieten van het strand en de omgeving en u niet te hoeven bekommeren om eten, kies dan voor de formule met diner (exclusief drank).

Onze chef stelt elke dag een driegangenmenu voor op basis van seizoensgroenten en streekproducten. Vis wordt vers aangevoerd in de haven van Kelibia, onze slager garandeert vlees van boeren uit de streek.

U kunt kiezen voor het marktmenu, maar u kunt ook een eigen menu samenstellen op basis van onze kaart of in overleg met de chef.

We vragen u wel om ’s ochtends aan te geven wat u ’s avonds wenst te eten. Op die manier bent u verzekerd van kraakverse producten.